250 WeckflessenEen tijdje geleden kwam Hendrik (85 jr) bij mij in de zaak met de vraag of ik ook belang had bij een aantal weckflessen. Hendrik komt al jaren bij ons voor hulp bij het computeren en is hij een boer met pensioen. Hij woont samen met zijn vrouw nog zelfstandig in de boerderij wat vroeger hun bedrijf was.
Maar goed, Hendrik vroeg aan mij dus of ik belang had bij weckflessen en ach, ik ben altijd wat hebberig dus ik zei volmondig "ja".

Een week later ging de telefoon en had ik Hendrik aan de lijn. Hij wilde de weckflessen even langs komen brengen. Nog geen 10 minuten later stond Hendrik met zijn kleine bolide voor de deur met jawel 250 weckflessen in zijn aanhanger. "Ach", zei hij " Ik heb ze allemaal maar meegenomen". Was hij er mooi van af. We zijn met 4 mensen 3 kwartier bezig geweest om al die weckflessen uit de aanhanger te krijgen. Ik met mijn grote mond.....Overal zie je nu weckflessen bij mij op het werk en iedereen die langs komt wordt gevraagd of ze nog weckflessen nodig hebben ;-) De grote hoeveelheid weckflessen slinkt langzaam, maar we hebben er wel heel veel lol om en Hendrik, die is mooi van zijn weckflessen af.

Vintage

Het is altijd leuk om even bij Etsy.com te kijken. Zo vond ik ook deze leuke afbeeldingen van Vintage houten en metalen kistjes en een metalen rekje.

Het is vandaag 6 weken geleden dat ik ben gevallen en een hersenschudding opliep.
Gelukkig gaat het beter met me en zijn de duizelingen en hoofdpijn zo goed als verleden tijd.
Wel ben ik nog vergeetachtig met name de namen van mensen willen nog weleens achterwege blijven.
Jullie berichtjes en opbeurende woorden hebben me wel heel goed gedaan. Mijn dank daarvoor!

Gerecyclede TelefoonhoesjesNa al vele te hebben gemaakt en cadeau te hebben gegeven zijn ze nu op verzoek in mijn web-winkeltje 
Ze zijn van 100% zuiver scheerwollen gerecyclede dekens gemaakt. Deze dekens zijn zorgvuldig door mijzelf geselecteerd op kwaliteit. Daarna zijn de hoesjes met de hand in elkaar gezet en voorzien van een bloemetjesstof voor de voering. De knoop dient als sluiting. 
In mijn webwinkel zijn ook laptophoezen en hartjes van wol te koop.

De judaspenningDeze judaspenning in mijn tuin heeft ondanks de kou zich staande weten te houden. 
Ze zijn zo teer, maar juist dat verweerde en de tere blaadjes vind ik heel mooi...
Daarom heb ik ze nog maar eens op de foto gezet.

Oude illustratiesOude illustraties uit de jaren 1700 gemaakt door de filantroop en arts William Oliver 
hebben een nieuw leven. Twee mooie schilderijen vol met geschiedenis 
en prachtige gedetailleerde illustraties van kegels
Het zijn kleine kunstwerken en is het leuk om de muur te versieren met deze 
interessante curiosa uit het verleden.

Bron: http://livethemma.ikea.se/

Valentine's day

Valentijnsdag is een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen, of kaarten. Valentijnsdag wordt gevierd op 14 februari Paus Gelasius I riep in 496 14 februari uit tot de dag van de Heilige Valentijn. Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Valentijnsdag


Deze hartjes zijn symbolisch voor alle bloggers die mijn blog trouw bezoeken en steeds opnieuw lieve, warme en hartelijke reacties achter laten.... dank daarvoor!!

lekker warm


Het gaat langzaam beter met me en ik ben afgelopen 4 dagen weer een paar uurtjes aan het werk geweest.
Zolang het maar rustig is en ik niet teveel impulsen van buitenaf krijg gaat het goed. Heel langzaam begin ik met een nieuw project. Nu het zo koud buiten is willen we het toch allemaal lekker warm hebben in ons knusse huisje. s'Avonds kan het heel prettig zijn om even een plaid over de beentjes heen te doen. Nu ik ben begonnen met het maken van een plaid, gemaakt van kleine vierkantjes oude dekens. Er moeten nog heel wat vierkantjes bij, maar het begin is er.

Eco Wonen
Dit boek geeft op een stimulerende wijze aanzet tot het bewust worden van het belang van ecologisch wonen voor onze planeet en onze gezondheid. De manier waarop je dat concreet gestalte kunt geven in de inrichting van je woning wordt op een heldere en praktische manier beschreven. Met prachtige foto's worden veel voorbeelden inzichtelijk gemaakt. De foto's geven een mooi beeld hoe de schoonheid van natuurlijke en hergebruikte materialen en producten tot hun recht kunnen komen. Het boek is een waardevol en inspirerend naslagwerk voor iedereen.


Januari in vogelvlucht


JANUARI 2012

Een heel leuk idee van Franse Lelie om een collage van je foto's te maken 
die ik in januari heb gemaakt.
Dit is mijn collage met foto's van de maand Januari 2012