Zelfgemaakte krentenbrood



Gisteren heb ik een nieuwe voorraad meel en ander natuurlijke producten uit Italië binnen kregen.
 De laatste tijd probeer ik bewuster met voeding om te gaan. Voor mij geen kant en klare pakjes meer. Alles gaat zoveel mogelijk op een natuurlijke en verantwoorde wijze. Zo ook dit brood.
Het is echt heel eenvoudig te maken en het resultaat is heerlijk!
Het recept is te vinden op Haikey wat eten we vandaag!

5 opmerkingen:

  1. Haikey, ik heb op je andere blog gekeken en...het is inderdaad meer dan de moeite waard om dit zelf krentenbrood te bakken. Ziet er goed uit en het recept is zeer duidelijk.

    En...wat zal dit lekker ruiken/smaken.
    Fijn weekend, Trudie.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het krentenbrood ziet er heel lekker uit. Vroeger heb ik het ook wel eens zelf gebakken. Het ruikt zo heerlijk.

    Lieve groet,
    Gerry

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het krentenbrood ziet er heerlijk uit. Hier staat een appeltaart in de oven, het werk van mijn dochter. En het ruikt ook meteen zo zalig.
    Fijn weekend en groetjes, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lijkt me heerlijk. Gewoon brood bakken we regelmatig maar krentenbrood nooit. Ik ga het eens proberen.
    Lieve groet,

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mmmm, wat lekker zeg...
    Groot gelijk dat je nu ook kookt zonder pakjes en zakjes. Dat doen wij ook, en inspiratie haal ik ook bij Koken met Karin vandaan. Puur natuur, zonder toevoegingen.
    Het recept van jou lijkt me heel makkelijk te maken. Deze ga ik het volgende weekend maken misschien.
    Dankjewel voor het delen!

    Groetjes, Marjolijn

    BeantwoordenVerwijderen