MORE GREEN....

 By stylist Tina Hellberg and photographerIdha Lindhag.Tijdens het surfen op het internet kwam ik deze foto's tegen van interieurs 
met verschillende tinten groen. Ik wilde jullie deze niet onthouden.

5 opmerkingen:

 1. Je bent helemaal in groene sferen he, Haikey.Zelf bestem ik groen altijd voor de natuur. In huis heb ik er niet zoveel mee. Maar gelukkig hebben we allemaal onze eigen smaak wat het weer zo leuk maakt om bij elkaar te kijken.

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Haikey,
  Mooi zeg dat groen! Ik hou er ook van ik heb zelfs een groene muur in de kamer.
  Inmiddels al 6 jaar en het heeft me nog geen dag verveeld. gewoon lekker doen. Ik heb een kleur gebruikt van painting the past. Warm en rustig en je kunt er van alles bij combineren. Dit voorjaar gaan we de andere muren aanpakken wordt allemaal wat lichter maar de groene wand die blijft!!
  fijne dag
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo te zien ben je helemaal in de ban van het groen. Ik heb zelf weinig groens in huis, zelfs maar één plant. Die combinatie van die bank en kaarten vind ik erg leuk. Je koffer en telefoon zullen het ook mooi doen als groen accenten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben ook altijd een beetje bang voor groen, al komt het op jou blog vaak toch leuk over, zoals de groene flessen en in dekentjes.

  Heb wel een groenig dekentje over m'n stoel hangen en heb nu een kast in de hal grijs/groen geverfd. Dus wie weet..

  Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Onze jongste is gek op groen. Groene fleecedeken, groene treintjes, groen fruit. Hij krijgt nieuw behang en wat wil meneer? Juist! Een groene kamer. Gaat waarschijnlijk 1 wand worden. Groeten en een prettig weekeinde! Anna Marie.

  BeantwoordenVerwijderen