Tuin schoongemaakt
Vandaag ben ik dankzij het mooie weer aan het opruimen geslagen. Alles geharkt, geknipt en gemaaid.
De zinken emmers schoongemaakt en met grassen gevuld. De appels geschikt en de druiven geplukt.
Alles is klaar voor de herfst, maar vandaag heb ik nog heel even van het mooie weer mogen genieten en ik neem aan jullie ook!

11 opmerkingen:

 1. Tussen het behangen door inderdaad lekker genieten van de zonnestralen buiten en grasgemaaid. Het was inderdaad een zeldzaam mooie dag. Groetjes Anna Marie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi hoekje, en wat ben je actief geweest. Wij waren zo lui....maar morgen ga ik aan de slag en ik hoop ook nog even buiten. Wat leuk je Franse Lelies....ik heb weer wat inspiratie van je gekregen met die leuke plank...even snuffelen in de schuur:) Lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schoon en gezellig! Je hebt er een sfeervol hoekje van gemaakt. Het was vandaag inderdaad heerlijk weer om buiten te zijn, nu maar hopen dat er nog meer zulke mooie najaarsdagen mogen volgen...

  Lieve groet, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ooh jij bent verder dan ik! gister was het hier zo benauwd en warm dat ik niets kon doen. Vandaag nieuwe poging nieuwe kansen!
  fijne dag
  Wat is het sfeervol geworden.
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig zeg....helemaal herfst gevoel bij je.
  Zo mooi die appels, de grassen in pot....Super!
  fijne zondag
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er keurig uit !!...en wat hebben we genoten gister !...liefs van mij...xxx..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Haikey,
  Wat was het genieten gisteren van dat mooie weer. Wij hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om nog even lekker een dagje op stap te gaan. Maar nu moet die tuin dus nog, en in de regen is dat niet zo leuk... Dat moet dus nog heel even wachten hoor..
  Ik wens je een heel fijne dag toe,
  groetjes,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat zijn we ook gekke mensen toch hé,is het nog mooi weer om even te relaxen en gaan we ons in het zweet werken in de tuin !!!
  Ja hoor, hier nog één, ik heb me kapot gwerkt gister met dat schitterende weer, ook snoeien,soppen en meer van dat en het was toch zo warm.
  Maar het ziet er weer strak en netjes uit geeft een goed gevoel.

  groetjes
  Dicky Marie.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. We hebben idd volop genoten van een zomerse dag! Maar een tikje jaloers ben ik wel op jou..de tuin al netjes..pff er wacht ons hier nog een hele klus!
  groeten, Corine(THUIS)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat ziet er weer netjes uit! Ik moet ook nodig aan de gang maar ik kan me er nog niet toe zetten. Blijf te lang op jullie blogs hangen, haha. Groetjes Peggy

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Haikey,

  Het ziet er allemaal perfect uit!

  Een gezellige nieuwe week!

  Madelief x

  BeantwoordenVerwijderen