looddruk TulipsMet een klein beetje pijn in mijn hart heb ik afstand gedaan van een van mijn looddrukken.
Het is iedere keer weer moeilijk om afstand te doen van iets waar je je hart en ziel in hebt gestopt. Het blijft lastig om geld te vragen voor iets wat ikzelf heb gemaakt. Ik zou echt moeten werken aan mijn zakelijke kant want telkens weer krijg ik op mijn donder van mijn vriendinnen. Misschien moet ik dat deel dan maar uit handen geven, maar aan de andere kant wil ik het gewoon leuk blijven vinden om iets te maken zonder dat er druk achter zit en waar bij voorbaat al een prijskaartje aan hangt.

6 opmerkingen:

 1. Eerst kwamen de koeien van de zolder getuimeld en nu staan de tulpen in bloei. Wat heb je nog meer voor verborgen talenten? Dit is ook weer prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een creatieve talenten heb jij...oké je zakelijkheid is misschien wat minder ontwikkeld, maar daar kan aan gewerkt worden, toch?!
  Prachtig! groeten, Corine(THUIS)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Your talent is straight from your heart, anyone can see that. Your picture is stunning! I could see it in my home. Definitely something I would purchase. Creating is one thing, developing a business from what you love to do takes time but look at it as how others would enjoy your artwork.
  Have a wonderful Saturday,
  Rosemary...X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig handwerk Haikey!!!fijn weekend...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Weer een mooi kunstwerk Haikey! Alleen moet ik eerlijk bekennen dat ik niet echt weet wat een looddruk inhoudt?! Wil je dat eens uitleggen, ben wel erg benieuwd. En als je dat zakelijke aspect onder de knie hebt ben ik ook benieuwd hoe je dat doet:) Ik heb een beetje zelfde probleem. Alhoewel ik heel graag dingen weggeef wanneer mensen er blij van worden merk ik ook wel eens dat sommigen het dan ook nog eens uit willen buiten. Misschien herken je dat ook wel.
  Maar zoals gezegd, prachtig werk hoor. Hoop nog meer van je zien in de toekomst.
  Fijne zondag alvast.
  Groetjes,
  Agnes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Creativiteit is een gave dat zakelijke kun je leren. Maar ik snap je gevoel wel.
  Ik zie nu trouwens pas die gehaakte jasbeschermers op de fiets wat leuk, is zoiets moeilijk?
  Fijn weekend groetjes Anja.

  BeantwoordenVerwijderen