Vlieland groet


Als ik aan het afstoffen ben dan dwalen de gedachten even af naar het strand en de zee en natuurlijk naar mijn dochter die al 6 maanden op het mooie Vlieland woont. Gelukkig is er tegenwoordig veel communicatie mogelijk en dat zorgt ervoor dat het missen een stuk gemakkelijker is geworden. Via allerlei kanalen hebben we bijna dagelijks contact met elkaar. Ach, en mocht het nodig zijn dat moeders moet komen, (wat moeders absoluut niet erg vindt) dan is het een kwestie van enkele uren en dan ben ik bij haar...
11 opmerkingen:

 1. Ik zou al die eilanden nog weleens willen bezoeken, lijkt me heerlijk, en hoever is ver nou eigenlijk ;)!

  Groetjes
  lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Haikey, ja dubbel he, loslaten en tegelijk ook om het hoekje willen kijken. Gelukkig kan dat op zo,n afstand en dan ook nog een prachtig eiland. Dat is dubbel genieten, het eilandgevoel, en het gevoel van moeder en dochter,

  Groetjes Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. nooit een van de eilanden bezocht... maar gisteren kreeg ik een hoop zand uittexel... zo zacht... ik krijg er bijna zin in ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vlieland....daar ben ik nog nooit geweest, maar lijkt me prachtig. Ameland, Schiermonnikoog (en volgende week ook texel)daar ben ik inmiddels al helemaal verliefd op. Ik kan me wel iets voorstellen, want het is dichtbij, maar toch eigenlijk ook weer ver weg. Wat is het, een uurtje met de boot? Oh, wat zullen er veel dochterbezoekjes volgen, waar je dan uiterst van kan genieten. Heerlijk foetsen door de duinene, strandjutten, en uren wandelen, zonder dat je iemand hoeft tegen te komen. Oh, ik ben wel een beetje jaloers op dochterlief (natuurlijk gezonde jaloezie)
  Lieve groet Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kan niet zeggen hoe vaak we op de eilanden geweest, sterker nog we zijn zelf bezig geweest met een huis kopen op Texel hahaha.... zijn nu op een ander eiland terecht gekomen maar dan in Zweden, dus als je dochter een keer huisje ruilen wil hahah.... hou ik me aanbevolen hoor, want Vlieland hebben van alle eiland nog niet bezocht!

  Liefs van een andere eilandbewoonster.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wij komen al jaren op ameland, gaan altijd een dag fietsen op schier, en op terschelling en texel zijn we ook al eens geweest..
  alleen vlieland, daar wil ik ook nog eens heen...
  Eilanden, je stapt op de boot, en je hebt vakantie, heerlijk..
  wat een mooie zwart/wit foto boven aan je verhaal...
  ik hou ervan, dit soort foto's..
  fijne avond...
  cobi

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ach ja je bent er zo..............geniet van een fijn weekend liefs Ria.....

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb er ook wat mee maar ga het liefst als de meeste toeristen weer verdwenen zijn. Heerlijk om zo regelmatig je dochter op zo'n mooie plek te kunnen zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je bent gewoon een bofferd....
  Altijd een mooie vakantieplek zo voor het heengaan......
  Bofferd.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Vlieland een mooi eiland, wat heerlijk dat je dochter daar woont en altijd die mooie plek om zich heen heeft. Mooi die schelpen in de vazen!

  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hee moeders,

  wat een leuk verhaal, en wat een leuke reacties.
  Duuuuuuss.....
  wanneer kom je?!

  x

  BeantwoordenVerwijderen