De Lathyrus


Ook ik heb Lathyrus in mijn tuin. Ze ruiken niet alleen lekker, maar ze zijn ook mooi als het om hun kleuren gaat. Ik heb deze gefotografeerd tegen het licht in. Normaal hoort dat niet, maar ik ben graag tegendraads en daar komt bij dat ik ook nog eens graag experimenteer met mijn camera. Het resultaat is hier te zien.


12 opmerkingen:

 1. Ik vind ze geweldig...het lijken wel ansicht kaarten.....mooi hoor......goed gelukt volgens mij....fijne zondag .........liefs Ria.....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig Haikey, en haarscherp. Probeer al lang lathyrus in mijn tuin op te kweken maar het lukt maar niet. Misschien ooit. Ben blij dat ik van je foto,s kan genieten,

  groetjes en een fijne dag morgen, Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. het resultaat is prachtig! Lieve groet, @nne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Niet normaal!!! Zo mooi!
  Die donkere zijn ook zo prachtig...ik heb dit jaar bijna 2 meter gezaaid maar er is maar één meter opgekomen...daar zaten waarschijnlijk de donkere tussen :-) ze krijgen bij mij net iets te weinig zon denk ik omdat er nog meer planten voor staan...maar de rest doet 't super!

  Je foto's, zucht....fantastisch hee

  Groetjes, Veronique

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg mooie foto's, die techniek mag je vaker toepassen :-)
  Ik heb in de tuin de vaste lathyrus staan, die geurt niet en heeft alleen roze-paarse bloemen maar doet het altijd goed.
  fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig zijn ze, komen ze bij je kaartencollectie!?
  Lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig prachtig......om ze te plukken, zo mooi;)
  Fijne avond

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Haikey, ik heb een paar posten gemist, wat een prachtige foto's heb je gemaakt van je aarderwerkverzameling.De blauwe hortensia ( vorige post) vind ik ook al zo mooi !
  Groetjes Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige foto's, leuk geëxperimenteerd.
  Bloemen uit mijn jeugd, toen kon ik ze heerlijk plukken en nu lukt het maar niet dat ze bloeien in onze tuin :(
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ja, dit is ook echt mooi. Dat rood komt zo mooi uit. Echt prachtig..Ik heb ook weleens gewoon een foto tegen de zon in genomen, en dat gaf ook zo'n mooi effect. Ik had de standaardlens van Canon 18-55 mm, maar wilde meer met inzoomen. En nu heb ik de Sigma 18-200 gekocht. Moet nog veel oefenen, want vroeger maakte ik altijd foto's met mijn analoge camera. Maar het leuke hiervan is dat je het gewoon kunt wissen. En vroeger koste het me een vermogen aan rolletjes.

  fijn weekend, lia

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooi!!! Doe ik ook dikwijls hoor, tegendraads zijn en tegen het licht in fotograferen en dat geeft vaak de prachtigste foto's! Ik hou enorm van lathyrus maar dit jaar blijft het maar wachten op de eerste bloem. Geen idee hoe dat komt. Intussen geniet ik van jouw mooie beelden.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. als je me zoekt..
  ik heb een andere blognaam..
  groet Cobi

  BeantwoordenVerwijderen